Besokallt a Grace klinika főszereplője, változást szeretne

ELLEN POMPEO Episodic GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are
GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are at odds and put their friends in the middle of an uncomfortable situation, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 28 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO
Vágólapra másolva!
A Grace kliniká-ból a napokban már a 15. évad indul, és úgy tűnik, ennyi pont elég is volt az abszolút főszereplőnek, Ellen Pompeónak.
Vágólapra másolva!

A Grace kliniká-ban Meredith Grey-t alakító Ellen Pompeo az Entertainment Weeklynek nemrég arról beszélt, hogy szerinte kezdik kimeríteni a sorozat nyújtotta lehetőségeket, talán ideje lenne lezárni a történetet.

Ellen Pompeo a Grace klinikában Forrás: ABC

"Nem tartok még ott, hogy bármilyen hivatalos bejelentést tegyek a jövőmről a sorozatban, de nagyon úgy érzem, hogy a többségét már elmeséltük a sztorijainknak" – mondta Pompeo, hozzátéve, hogy nagy szüksége lenne valamilyen változásra.

A rajongóknak azért egyelőre nem kell aggódniuk, a Grace kliniká-ból szeptember végén indul a tizenötödik évad, de Pompeónak már a tizenhatodikra is megvan a szerződése, leghamarabb utána tudna csak lelépni.