Már hatszor be akarták fejezni a 15. évadjánál járó sorozatot

ELLEN POMPEO Episodic GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are
GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are at odds and put their friends in the middle of an uncomfortable situation, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 28 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO
Vágólapra másolva!
A Grace klinika alkotója, Shonda Rhimes elárulta, hogy már hat alkalommal megírta a sorozat befejezését.
Vágólapra másolva!

A Grace kliniká-ból szeptember végén már a tizenötödik évad indult, közben az alkotó, Shonda Rhimes arról mesélt az Entertainment Weeklynek, hogy már hatszor megírta a széria végét, de sosem sikerült a tervezett ponton befejeznie.

Rhimes hozzátette, már nem is próbálkozik, majd azon viccelődött, hogy egyszerűen nem fejezik be a sorozatot, majd a lánya valamikor lezárja, Krista Vernoff showrunner lányával közösen.

Shonda Rhimes Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Rhimes egyébként már nem is vesz részt napi szinten a Grace kliniká-val kapcsolatos munkában, azt mondta viszont, hogy a fináléra visszatérne az írószobába. Hogy erre végül mikor kerül sor, azt egyelőre senki nem tudja, a főszereplő, Ellen Pompeo mindenesetre már jelezte, hogy lassan elég lesz neki a sorozatból, szívesen csinálna valami mást.