Liftbe nem száll, eldugja a távirányítót - fóbiás magyar sztárok

Fóbiák gyötrik a magyar sztárokat, nem tudják legyőzni félelmüket

kasza tibi
horváth éva
pápai joci
nacsa olivér
Vágólapra másolva!
A magyar sztárok közt is találni olyanokat, akik félelmekkel élik a napjaikat, többen meséltek nyíltan arról, hogy milyen fóbiákkal küzdenek. Horváth Éva retteg a repüléstől, de egyben imádja is, ezért már kénytelen volt kifejleszteni saját magának a megoldást, Csonka András hosszú ideje a betegségektől tart, Nacsa Olivér pedig képtelen elaludni, míg ki nem iktat minden „sugárzó tárgyat” maga körül.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva

A modell imád utazni, még utazós vlogot is indított, sokat repül világszerte – mégis egyik legnagyobb félelme a repülés. Egy rossz élmény miatt alakult ki benne a félelem, de megtalálta már a megoldást, hogy ne rettegjen végig a levegőben.

Forrás: Horváth Éva / Facebook

„Még 2008-ban utaztam haza Falusi Mariannal Argentínából, amikor arra lettem figyelmes, hogy villámok cikáznak a gépünk mellett. Légörvények dobálták a repülőt, nagyon ijesztő volt. Szörnyen éreztem magam, és ekkor kezdődött a rettegésem” – mesélte korábban. Elárulta, hogy a hosszabb repülőutak előtt altatót vesz be, a gépen végig alszik, és mikor leszáll, kipihentnek érzi magát.

Kocsis Tibor

Az énekesről kiderült, hogy retteg a denevérektől, egyik legnagyobb félelme, hogy egyik éjszaka arra ébred, hogy berepül egy a szobájába.

„Nagyon parázok, a legnagyobb ősi félelmem, hogy beszáll a szobába egy denevér” – árulta el Kocsis.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nézze meg a többieket is, lapozzon tovább!