Élményszerűbb lesz a jövő munkahelye

LOFFICE közösségi iroda Budapest
Vágólapra másolva!
Élményszerűbbé szeretné tenni a munkavállalást a céges világ – hangzott el egy most lezajlott nemzetközi HR-konferencián. Az előadók egyebek mellett arról is beszéltek, hogy a magánélet és a munka világa egyre inkább összeolvad, ezért a szigorúan vett személyzeti kérdéseken túl számos kihívással kell megküzdeniük a HR-osztályoknak.
Vágólapra másolva!

A cégek elvárásai nem működnek akkor, ha csak munkaköri leírásokról és dobozokba pakolt emberekről beszélünk. Ennek megfelelően a vállalatok ma azt kutatják, hogy az eddig megszokott munkahelyi tapasztalatokat miként lehetne élményszerűbbé tenni – számolt be róla Uzsák Éva Virág a HR Fest nevű tegnapi nemzetközi konferencián, írja a Magyar Idők.

A modern LOFFICE közösségi iroda Budapesten - a munkahelyi tér biztosítson körülményeket a felszabadult gondolkodáshoz Forrás: Facebook / LOFFICE/ Márton Botond /Leitz/

Uzsák Éva Virág előadásában arról beszélt, hogy egyre inkább megszűnik a magánélet és a munka világa közti éles határvonal, ezért ami a dolgozók életében történik, egyre inkább érezhető hatással van a munkájukra.

Ezt a helyzetet a HR-nek kezelnie kell, méghozzá úgy, hogy akár jó, akár rossz élmény éri a munkavállalót, mindkettő feldolgozása során lehessen a cégre is számítani.

A konferencián természetesen szóba került a munkahelyi tér kialakításának a fontossága, amely manapság kedvelt, felkapott téma. Egy kommunikációs szakember azt emelte ki, hogy az irodák és munkahelyi közösségi terek ne csak kirakatból legyenek kialakítva, hanem valódi célja és értelme legyen: körülményeket biztosítson a felszabadult gondolkodáshoz.

A teljes cikk a Magyaridők.hu oldalán olvasható el.