Visszatér a verekedős talkshow atyja, Jerry Springer

"Klondike" Series Premiere GettyImageRank2 Series VERTICAL USA International Landmark New York City Premiere Klondike River Jerry Springer Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Best Buy Theater
NEW YORK, NY - JANUARY 16: Jerry Springer attends the "Klondike" series premiere at Best Buy Theater on January 16, 2014 in New York City. Rob Kim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az egyszerű vendégekről, trágárságról és verekedésekről híres Jerry Springer Show házigazdája visszatér a képernyőre, a tervek szerint jövőre jön vele a Judge Jerry.
Vágólapra másolva!

A Jerry Springer Show 27 évad után véget ért, ez azonban nem jelenti azt, hogy a 74 éves műsorvezető, Jerry Springer is visszavonul.

Jerry Springer Forrás: AFP/2014 Getty Images/Rob Kim

Az NBCUniversal már dolgozik vele egy Judge Jerry című produkción, amely az Egyesült Államokban népszerű bírósági műsorok, például a Judy bírónő hagyományait vinné tovább, gyakorlatilag tárgyalásokat mutatna be.

Springer korábban ügyvéd is volt, előző show-ját ismerve azonban arra számítunk, hogy piszlicsáré ügyeket fog előhúzni, veszekedő szomszédok, piti tolvajok lesznek a szereplői. A műsor a tervek szerint 2019 őszén kerül képernyőre.