Édeshármas, zaklatás, pénzért spermát - sztárok testőrei pletykáltak

2016 Billboard Music Awards - Show GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
LAS VEGAS, NV - MAY 22: Recording artist Britney Spears performs onstage during the 2016 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 22, 2016 in Las Vegas, Nevada. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Michael Jackson állítólag spermát kért a testőrétől, Britney Spears rendszeresen mutogatta magát az alkalmazottjának, David Bowie biztonsági embere pedig egy nem mindennapi édeshármas közben is őrizte az ajtót. A sztárokról sokat tudhatnak az állandóan mellettük lévő testőreik, akik közül néhányan el is árultak pár személyes, netán intim részletet a munkaadóikról.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt

Mark Billingham 27 évet húzott le a SAS kötelékében, vagyis a brit különleges légi szolgálatnál, a legkeményebb melója azonban így is az volt, amikor 18 hónapig Angelina Jolie-ra és Brad Pittre, valamint hat gyerekükre vigyázott. A férfi a The Sunnak elmesélte, hogy a pár már eléggé elrugaszkodott a valóságtól, néha teljesen hétköznapi dolgokról kérdezgették, olyasmikről, amikről minden átlagember tud.

Forrás: AFP

Billinghamnek zaklatókat is meg kellett fékeznie – mert szerinte az emberek szeretik Jolie-t, de utálják Pittet –, de egy vicces sztorit is megosztott egykori munkaadóiról. Épp Jolie születésnapjára készültek, és már mindannyian beültek a családi autóba, amikor Pitt egy óriásit szellentett – de előtte még gyorsan lezárta az összes ajtót, hogy senki ne tudjon menekülni.

David Bowie

A legendás énekes szexuális életéről sok pletyka keringett, egy izgalmas estéről pedig Stuart George is beszámolt, aki 14 évig volt Bowie testőre, és a hetvenes évek közepén azon a bizonyos éjszakán is őrizte egy gardróbszoba ajtaját – míg az ott tárolt kosztümök között Bowie egy édeshármasba bonyolódott Mick Jaggerrel és „egy elég híres brit énekesnővel".

Forrás: Jimmy King

Bowie meghagyta George-nak, hogy álljon az ajtó előtt, és biztosítsa a nyugalmukat: a testőr eleget is tett a kötelességének, még Rudolf Nurejevet is elhajtotta, aki szintén ott partizott, és mindenáron csatlakozni akart, amikor észrevette, hogy a trió besurrant az ideiglenes szerelmi fészekbe.

Britney Spears

2010-ben az énekesnő korábbi testőre, Fernando Flores azzal állt elő, hogy Spears többször is zaklatta szexuálisan, kéretlen ajánlatokkal bombázta. Volt, hogy direkt leejtett valamit, és amikor lehajolt, felfedte a lába közét; máskor pedig meztelenül jelent meg a testőr előtt, de némi kínos csend után végül csak arra kérte a férfit, hogy vigyen neki valami üdítőt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Legalábbis Flores így mesélt a sztárral való munkaviszonyáról, Spears szerint azonban csak hírnevet akart szerezni magának a kitalált történeteivel. A testőr keresetet nyújtott be a bírósághoz, de végül 2012-ben peren kívül megegyeztek az énekesnővel.

Lapozzon, van még pár sztorink!