Még ezek a pályázatok állnak nyitva a vállalkozók előtt

Nem ér majd semmit a betétbe tett pénzünk, bankbetét, kamattartás, jegybank, forint, bankjegy, készpénz
Budapest, 2012. február 7. Húszezer forintos bankjegytömbök a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Logisztikai Központjában, ahol automata rendszeren átválogatják és ellenőrzik a papírpénzeket, majd a selejteket bedarálják és téglává préselik. A 3-4 hét alatt összegyűlt mintegy 4 tonna pénzbrikettet pályázat alapján rászoruló, közhasznú szervezetek számára ajánlják fel fűtési célra. A mostani szállítmányt a miskolci autista alapítvány bentlakásos intézményébe szállítják. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Növekedés.hu összeszedte azokat a fontosabb lehetőségeket, amelyek még most is elérhetőek a vállalkozások számára.
Vágólapra másolva!

A munkavállalók szakmai, nyelvi, IT és egyéb képzését akár teljes mértékben támogató pályázatokra nyújthatók be kérelmek 2018. december 3-ig.

A kkv-k számára a GINOP-6.1.6-18 maximum 50 millió forintos támogatással,

míg a nagyvállalatok számára a GINOP-6.1.5-18 legfeljebb 100 millió forintos vissza nem térítendő támogatással igényelhető.

Az élelmiszeripari középvállalatok komplex fejlesztések megvalósításához igényelhetnek úgynevezett kombinált – kedvezményes kamatozású kölcsönnel kiegészített vissza nem térítendő – támogatást legfeljebb 750 millió forint erejéig a GINOP-1.2.6-8.3.4-16 felhívás keretében.

Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs fejlesztésekhez kkv-k és nagyvállalatok is pályázhatnak a GINOP-2.1.2-8.1.4-16 felhívás keretében 500 milliós vissza nem térítendő támogatás

mellett 250 millió forint kedvezményes kamatozású kölcsönre.

Sok millió forint vissza nem térítendő támogatás áll még nyitva idén a kkv-szektor előtt Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának megszerzése érdekében 6 millió forint, 100 százalékos vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a kkv körbe tartozó vállalkozások a GINOP-2.1.3-15 keretében.

Exportképes innovatív termékek fejlesztéséhez legalább 200 millió, legfeljebb 1 milliárd forintos támogatás nyerhető el a GINOP-2.1.6-16 kódszámú, egyébként szigorú feltételeket előíró pályázat alapján.

Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása érhető el a GINOP-3.1.2-8.2.4-16 felhívásban, legfeljebb 40 millió forint vissza nem térítendő támogatás és 50 millió forintos kedvezményes kamatozású kölcsön révén.

További 3 felhívás a Növekedés.hu cikkéből ismerhető meg.