Milyen ruhát vegyek fel a karácsonyi céges partira?

Elég bevállalós vagy? Így villanthatsz az idei karácsonyi bulin
Vágólapra másolva!
A karácsonyi céges parti mindig kihívás egy kicsit, hiszen nehéz kitalálni azt, hogy milyen ruhában érdemes megjelenni az eseményen. A Bien.hu azok számára állított össze öt tanácsot, akik sem alulöltözni, sem pedig a határon túllőni nem szeretnének.
Vágólapra másolva!

1. Világító ruhadarabok: NE!

A karácsonyi szezonban a csúnya pulcsik fénykorukat élik, de

pulóvert akkor érdemes inkább felvenni a partira, ha a munkahelyen amúgy is a kényelmes viselet dívik, szemben az elegánssal.

Olyan pulóvert nem szabad felvenni, amelyik világít, mert ez nevetséges és gyerekes hatást kelt. A szarvacskákra és egyéb karácsonyi kiegészítőkre ugyanez a sors vár: inkább családi eseményeken használjuk őket, semmint egy céges partin.

2. Bulizós ruha: NE!

A mélyebb dekoltázzsal rendelkező ruhadarabok feltétlenül kerülendők, ha a munkahelyen amúgy is elegánsabban kell öltözni. A céges parti nem szombat esti bulizás!

Ugyanígy nem illik miniszoknyát vagy tűsarkú cipőt sem felvenni.

3. Kényelmes legyen a ruha

Bár mindenki szeret jól kinézni egy céges karácsonyi bulin, attól még a feszülő, kényelmetlen ruha, ha jól is mutat, nem igazán alkalmas arra, hogy több órán át viselje az ember. A karácsonyi céges parti a lazítás időszaka, a cél a kényelem.

A színek jók egy céges karácsonyi bulira, na de a dekoráció...? :) Forrás: etsy.com

4. Nem kell nagyon kiöltözni

A legjobb, legdrágább ruhában lévő személynél sokszor csinosabbak olyanok, akik nem akartak annyira kitűnni.

A kiöltözés helyett érdemes inkább köveket tűzni a hajba, vagy kövekkel díszített hajcsatot viselni, de egy szép óra vagy egy elegáns nyaklánc is megmutatja az ünnepi hangulatot.

5. A karácsonyi színvilág mindig beválik

A legjobb választás, ha a karácsony színeit viseli magán a céges karácsonyi partin a Bien.hu szerint. Tehát elő a piros pulcsikkal, a zöld táskákkal, a fehér nadrágokkal és egyéb, színes kiegészítőkkel: az ünnepi szinvilág nem fog csalódást okozni.

Ezzel még egy egyszerűbb összeállítás is emlékezetes maradhat a kollégák szemében.

Cikkünk a Bien.hu írása alapján készült, mely további tanácsokkal is szolgál a hölgyolvasóinknak.