Magyar sztárok, akik messze menekültek a hideg elől

Magyar sztárok, akik messze menekültek a hideg elől, bódi sylvi, liptai claudia, berki krisztián, rubint réka
Vágólapra másolva!
A magyar sztárok közül többen melegebb helyeken töltik az év első napjait, és a hideg, csapadékos tél helyett a nyarat választották. Berki Krisztián és felesége már az ünnepeket is Floridában töltötték, és nem múlik el nap, hogy ne posztolnának egy napfényes, fürdőruhás képet, de a napokban utazott egzotikus nyaralásra Liptai Claudia és a Hevesi házaspár is. Nézze meg, mely magyar sztárok élvezik a nyarat januárban!
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián

Berki és felesége már december közepén Amerikába utaztak, és azóta is napi rendszerességgel posztolnak a követőknek. A páros épp Floridában tölti napjait, de az utazás részleteit nemcsak közösségi oldalaikon, hanem YouTube-csatornájukon is követhetik a rajongók.

Úsztak delfinekkel, a karácsonyt és a szilvesztert fürdőruhában töltötték a parton - amiért több negatív kommentet is kaptak.

"Korán, nagyon fiatalon elszakadtam otthonról, így a karácsony és az újév nekem nem azt jelenti, mint a normál családoknál, ezért is, ahogyan "felnőtté" váltam, ezen ünnepek még inkább terhesek voltak számomra. Így másokkal ellentétben, nem hogy vártam, de inkább menekültem folyamatosan... hiszen voltak karácsonyok - nem egy, nem kettő -, amikor egyedül voltam kikapcsolt telefonnal 3-4 napig, ki sem mozdultam, és amíg mások szerettek valakit és szeretve voltak, én valami egészen mást éreztem..." - írta egyik nyaralós posztjában.

Rubint Réka

Az edző nem csak a pihenés miatt utazott a télből a nyárba, tábort szervezett a Maldív-szigeteken, ahol több napot töltött családjával és csapatával.

"Ma dèlután a könnyeimmel küzdve búcsúztam ettől a gyönyörű szigettől. (...) Boldogság járja át a szívem és a lelkem minden aprò sejtjèt. Senki nem akarta elhagyni a szigetet, annyira szuper volt ez a tábor (is). Nekem mindig, minden esetben ez jelenti a legnagyobb boldogságot! A vendègeim öröme, a szívükbe zárt èlmènyek sokasága... az elégedettség! Sírtam, sírtam, folytak a könnyeim...az öröm könnyei...nincsenek rá szavak, amit most érzek! Az àlmom valòra vált! Beteljesült! IGEN! Visszatérünk! 2020-ban!" - írta búcsúzóul.

Sok képet mutatott a követőknek a gyönyörű helyszínről, és egy szexi képpel azoknak is üzent, akik szerinte nem tudják megemészteni, hogy 41 évesen, 3 gyerek után ilyen alakja van.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!