Nagypapa lesz Kökény Attila

Kökény Attila sikernek érzi, hogy eddig eljutott A Dalban, reméli, hogy új stílust mutatott
Vágólapra másolva!
Az énekes nagyon boldog, pezsgőt bontott a hír hallatán.
Vágólapra másolva!

"Hihetetlen, ami velünk történik! Nagyon boldogok vagyunk, szeptemberben érkezik az unoka. Tulajdonképpen nagyon szerettünk volna egy negyedik gyereket, hogy újra babázhassunk Arankával, mert a többiek szépen lassan felnőttek, de a sors, pontosabban a fiam elrendezte ezt helyettünk" - mondta a Blikknek.

A zenész bevallotta, könnyek közt fogadta a hírt, azonnal pezsgőt bontott. "Talán még fel sem fogtam a dolgot, most kezd kicsit leülepedni. Nem volt tervezett baba Attiláéknál, de nagyon szép kapcsolatban élnek négy éve a párjával, megérdemlik ezt az örömöt. Remélem, sok unokám születik még, az a jó, ha sok a gyerek és zajlik az élet."

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

A zenész elmondta, 21 éves volt Attila fia születésekor, legidősebb gyermeke pedig 23 évesen áll az apaság előtt, azaz nagyjából ugyanolyan fiatal apuka lesz, mint amilyen ő volt egykoron.

"Külön öröm, hogy ilyen fiatalon gyermeke születik. Az édesapám már elmúlt negyven, amikor én világra jöttem, és már hatvan volt, amikor én még csak húsz. Nem tudtam vele mindent megosztani, Attila viszont nemcsak a fiam, hanem a legjobb barátom is egyben. Örülök, hogy ezt ő is átélheti majd" - tette hozzá.