Kiderült végre, honnan származik a tévétörténet legidegesítőbb nevetése

Janice and Chandler - Maggie Wheeler and Matthew Perry on "Friends" Janice and Chandler, played by Maggie Wheeler and Matthew Perry, on "Friends."
Janice and Chandler, played by Maggie Wheeler and Matthew Perry, on "Friends."
Vágólapra másolva!
Emlékszik még Janice-re a Jóbarátok-ból? Az őt alakító Maggie Wheeler elárulta, honnan jött neki a legendásan idegesítő nevetés.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok rajongói biztosan jól emlékeznek Chandler időről időre feltűnő csajára, Janice-re, akinek a nevetésétől alighanem mindenkinek felállt a hátán a szőr – nemcsak a sorozatban, de a képernyő előtt is:

A nőt alakító Maggie Wheeler a BBC Radio 5 Live egyik műsorában végre elárulta, hogy honnan merítette az ihletet az idegesítő nevetéshez: kiderült, hogy gyerekkori tévés élményeihez nyúlt vissza.

Egyrészt a Welcome Back, Kotter egyik figuráját, a Ron Palillo által alakított Arnold Horshackot utánozta, ehhez keverte Flipper, a delfin, illetve a magyarul Fakopáncs Fricinek hívott Woody Woodpecker nevetését. Hallgassa csak, Flipperét a főcím alatt, nagyjából a harmincadik másodpercnél kaphatja el!

Wheeler hozzátette, hogy a nevetés nagyban segítette a munkáját, mivel a Chandlert alakító Matthew Perry végig olyan vicces volt, hogy sokszor nem tudta megállni nevetés nélkül – így pedig gond nélkül át tudta ragasztani a karakterére.