Naphosszat drogozott, lassú öngyilkosságra készült a sorozatsztár

Danny Dyer attends the Virgin TV British Academy Television Awards at Royal Festival Hall. London, UK. 14/05/2017 Academy series Danny Dyer BAFTA carpet EUROPE ACTOR leading actor drama London Nominees ACE supporting actor Cinema TELEVISION ENTERTAINMENT
Danny Dyer attends the Virgin TV British Academy Television Awards at Royal Festival Hall. London, UK. 14/05/2017 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A britek népszerű színésze, Danny Dyer fiatalkoráról vallott, azt mondta, a húszas évei elején "nagyon sötét helyeken" járt, hamar meghalt volna, ha nem változtat az életmódján. 
Vágólapra másolva!

Az EastEnders című szappanoperában több mint 700 epizódban látott Danny Dyer az I Newsnak vallott sötét múltjáról, azt mondta, a húszas évei elején "lassú öngyilkosságot követett el" a folyamatos drogozással.

"Nem reméltem semmit, utáltam magamat, öt másodpercnél tovább nem tudtam a tükörbe nézni. Ami visszanézett rám, az csak a kudarc volt. Szartam bele mindenbe, és aztán eljutottam arra a pontra, hogy azt gondoltam, meg fogok halni – egyszer csak nem fogok felébredni" – emlékezett vissza.

Danny Dyer Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A fordulópont végül egy New York-i előadás során jött el, amikor egész éjjel cracket szívott, és teljesen leállt az agya, képtelen volt bármit csinálni a színpadon.

Bevonult az elvonóra, utána pedig rendszeresítette az életében a meditációt, ami a külső és a belső zajokat egyaránt segít neki lecsendesíteni – olyannyira, hogy kötelezővé tenné az iskolákban is.

Az élete mára rendbe jött, már a lányát, Dani Dyert is ismerheti a (brit) közönség, pár B-kategóriás film mellett a Love Island című párkereső műsorban is feltűnt.

Ha ön vagy bárki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!