Új startup viszi a cégekhez a gyorsételeket

gasztro,street,food
Vágólapra másolva!
A tavaly tavasszal debütált StreatRight a tavaszi és őszi időszakban egy többállomásos ebédszolgáltatással a legmenőbbnek és legmegbízhatóbbnak tartott hazai utcai gyorsétkeztetőket közvetíti ki a nagyvállalatok irodaházaihoz.
Vágólapra másolva!

"Rengeteg munkahely küzd az ebédválaszték szűkösségének problémájával. De még ha jó is a menza és a környék is jól ellátott, az ember hamar kipipálja az összes lehetőséget" – mondta Varjú Linda, projektmenedzser. Több mint 20 beszállítótól összeállított portfóliójával erre a problémára nyújt megoldást a Streat Right, amellyel az Eat, Treat, Street (étkezik, megvendégel, utca) szavak hármasából kialakított név jól mutatja a csapat törekvéseit.

– mondta Ónodi Szabó Mátyás, ügyvezető.

A nagy irodaházakhoz viszi az utcai étkeztetést a StreatRight (képünk illusztráció) Forrás: Laszlo Erhardt

A Food Truck Office Tour elnevezésű roadshow többek közt olyan résztvevőkkel büszkélkedhet már, mint a Nokia Skypark, az Allianz Hungária, a K&H székház az IBM CIC, a KÉSZ Holding, a Budapest Bank a Thyssen-Krupp Hungary.

A food truck azaz utcai étkeztetési eseményekre specializálódott cég szolgáltatásai 2019-ben tovább bővülnek.

Bevezetik a Coolinary-t, amely egy olyan csapatépítő szolgáltatás lesz, ahol a dolgozók kitalálhatják saját street food bizniszüket

és kipróbálhatják magukat egy food truckban tervezéstől a tálalásig, fejlesztve a csapattagok együttműködési készségét és kreativitását.

A hírről az Mmonline.hu számolt be.