Kekszen adja ki következő dalát a világhírű zenész

Wiz Khalifa
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 14: Rapper Wiz Khalifa performs onstage during day one of the Rolling Loud Festival at Banc of California Stadium on December 14, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Scott Dudelson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A híres rapper, Wiz Khalifa kekszen készül kiadni következő dalát. A nagy dobást a helyi idő szerint vasárnap esti Grammy-díjátadóra időzíti. 
Vágólapra másolva!

Wiz Khalifa első albumát 2006-ban adta ki, egy évre rá már szerződése volt a Warnerral, és azóta már megszámlálhatatlan letöltést generált a különböző streaming-szolgáltatóknál. A duettben előadott See You Again című számhoz készített klipjével pedig sokáig vezette a YouTube lejátszási listáját. Ismerni a könnyű drogokhoz fűződő viszonyáról, agyontetovált testéről, most pedig olyanra készül, ami kicsit

közelebb áll a családhoz, a gyerekekhez, a cukisághoz

és egyszerűen csak a zenéhez. Az amerikaiak Pilóta kekszeként is emlegetett Oreo segítségével adja ki következő számát.

Az Oreo tavaly év végén adott ki egy limitált szériában gyártott kis, lemezjátszóra hasonlító zenegépet a kekszei mellé. A lényege az, hogy a kis fekete kekszeket lehet rátenni a tálcára, amit a gép forgat, a dallam pedig elindul. Még kart is csináltak hozzá, ami világít. A szerkezet persze

nem a kekszekről szedi fel a jeleket,

hanem egyszerűen visszajátszik négy, korábban rögzített dallamot, és ha az ember leharap a kekszből, és úgy teszi vissza a tálcára, a gép máris „számot” vált. A különleges kiadású kekszhez készített reklámban Wiz Khalifa már szerepelt is a fiával, most pedig arra készül, hogy saját számát pont ezen a kis gépen adja ki. A 61. Grammy-díjátadó helyi idő szerint február 10-én, vasárnap lesz, és állítólag ott debütálnak majd a Wiz Khalifát játszó kekszek – írja a HotNewHiphop. Valószínűleg ezúttal sem sütnek barázdát a sötét sütikre, de ki tudja, mire képes a rapper, akit egyébként már jó párszor jelöltek Grammyre, de még soha nem kapta meg a díjat. Wiz Khalifa 2016-ban fellépett a VOLT Fesztiválon, majd egy évre rá a Szigeten is. A Szigeten készült interjúnkat itt olvashatja:

Wiz Khalifa: azt is imádták, ha nem csinált semmit

Wiz Khalifa az egyik legismertebb rapper a világon, és bár már 2005 óta aktív, az igazi világhírt egy tragikus eseményhez kötődő dal hozta meg neki. A 2013 végén halálos autóbalesetet szenvedő Paul Walker emlékére írt See You Again gyakorlatilag az egyik legszeretettebb sláger lett, és ez Cameron Jibril Thomaz (a rapper civil neve) karrierjét új szintekre emelte.