Már San Remóban bajnok lehet a Peugeot

Subaru, Mitsubishi, Skoda, Hyundai, Citroën - a többiek. Illetve utóbbival kellett volna kezdeni a sort, mert bár idén még ugye nem fut teljes programot, s ezáltal nem is gyűjthet gyári pontokat, aszfalton kiváló. Győzelemmel bizonyította ezt Loeb legutóbb, a Német ralin...

A Subaru a finn Tommi Mäkinennel, a norvég Petter Solberggel és a második WRC-futamán rajtoló osztrák Achim Mörtllel az egyébként biztos harmadik konstruktőri helyezése tudatában esélyleső.

Akárcsak az igazán kicsik: a Mitsubishi (a skót Alister McRae-vel és a francia Francois Delecourral a csalódást keltő Lancer volánjánál), a Skoda (az Octaviákat most a svéd Kenneth Eriksson, a finn Toni Gardemeister és a cseh Roman Kresta vezeti) és a Hyundai (az Accenteket a belga Freddy Loix és a német Armin Schwarz kormányozza).

Ami a nem gyári menőket illeti: ott lesz a rajtnál a Német-ralin vitézkedő, belga Bruno Thiry (Peugeot) és az aszfalton bárkire veszélyes, spanyol Jesus Puras (Citroën) is. Persze a Peugeot negyedik "céges" pilótája, a Panizzi visszatértével ezúttal kiszoruló finn Harri Rovanperä sem hiányozhat, dönget majd egy 206-ossal.

KAPCSOLÓDÓ CIKK