Schumacher Malajziában is tarolt

Michael Schumacher: "A verseny elején nehéz volt a helyzet, a szemerkélő esőben nem tudtuk, hogy hol vannak víztócsák a pályán. Ezért nagyon figyelnem kellett, hiszen én vezettem, így a többiek nem mutathattak irányt. A futamon végig kemény volt a küzdelem, egyáltalán nem tűnt biztosnak a helyzetem. Annak ellenére nehéz versenyen vagyunk túl, hogy nem volt olyan nagy hőség, mint az elmúlt években. Engem egyáltalán nem zavart, hogy elmaradt a várt kánikula."
   
Juan Pablo Montoya: "Elég jól ment a dolog, még Michaelt is meg tudtam szorítani. Az utolsó boxkiállásom után azonban kissé beragadtam Barrichello mögé, így nem maradt esélyem a győzelemre. Annak azért örülök, hogy nyolc pontot szereztem. Sokat kell még dolgoznunk ahhoz, hogy megelőzzük a Ferrarit, az kevés lenne, ha csak utolérnénk." 
   
Jenson Button: "Fantasztikusan boldog vagyok, a csapat csodálatos munkát végzett. Alig várom, hogy köszönthessen a többieket! Azt azonban kijelenthetem: nem ez a csúcs, még jobbak akarunk lenni. A végén aggódtam, amikor csapattársam, Szato Takuma motorhiba miatt kiállt, szerencsére nekem nem voltak ilyen gondjaim."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK