Szeptember 8-ától az újságárusoknál.

Hírek

Bemutató

Ford Focus II:

Elődje igazi karakterfigura, nyolcvan országban több mint négymillió példányban hirdetve, két Év autója címmel pedig nyomatékosítva a Ford alsó-középkategóriás kompakt modelljének elsöprő sikerét. Most itt a második generációs Focus, készen arra, hogy átvegye a stafétabotot.

Fotó: Autó-Motor

Az MV Agusta-csoport újdonságai

Menetpróba

Maserati Quattroporte:

Különleges autó, még különlegesebb tálalásban: egy exkluzív Maserati sportkocsi családi masinákat idéző négyajtós karosszériával, abszolút kontrasztként pedig orrában egy Ferrari-sarj V8-as motorral, szerény 400 lóerővel...

Fotó: Autó-Motor

Ford Maverick:

A kékoválos márka aktív hétköznapjait éli, hiszen az új Focus árnyékában az átdolgozott Maverick hobbiterepjárót szabadította a piacra. A modell érdekessége, hogy bár már korábban is létezett, hazánkban csak most kezdi karrierjét.

Fotó: Autó-Motor

Teszt

Opel Astra 1.7 CDTi Elegance
Audi A6 3.2 V6 FSI quattro
Volvo V50 T5 Summum
Toyota Yaris Ice Blue 1.3 VVT-i
Mazda3 Sedan 1.6i TX
Renault Clio 1.5 dCi Privilege
Iveco Stralis AT 260 S43Y/P

Aprilia Pegaso 650 i.e.:

Kényelmes túraenduró, cseppet sem öncélú tervezéssel, tetszetős stílusban, befecskendezős erőforrással. A nemrégiben a Piaggio fennhatósága alá került noalei márka szárnyas lova ha nem is szárnyaláshoz, de egy kellemes hétvégi barangoláshoz és egy könnyű terepezéshez nagyszerű partner.

Fotó: Autó-Motor

Extra

A Párizsi Autószalon újdonságai
8 Rali-világbajnokság: 1982

Tuning

Toyota Yaris T Sport (1. rész)

Használt autó

Volvo V40 (1996-2004)

Időszerű

Parkolási büntetések behajtása:

Parkolóhely-vadászat, pénzváltás (kell az apró!), jegyváltás, időterv, késés, mikuláscsomag - röviden így fest egy átlagosan kezdődő, de balul sikerült parkolási mizéria, amely után aztán jön a fizetni vagy nem fizetni dilemmája. A parkolási társaságok persze nem ülnek a babérjaikon, s a hírek szerint szigorúan be is hajtják, ami nekik jár, a kérdés csupán, hogy miként?

Fotó: Autó-Motor

Piaggio-Aprilia szövetség

Hang és kép

Siemens Car Kit Easy

Közlekedésbiztonság

VII. fejezet: Gyermekek a közlekedésben

Galéria

Börze

Ezt írtuk ...50, 40, 30, 20, 10 évvel ezelőtt a ralisportról

Poszter

Opel Ascona 400 (1982)

Sport Hírek, eredmények, versenynaptár

Gyorsasági motoros GP: Brno
Rali-világbajnokság: Németország

Formula-1: Belga Nagydíj:

A sokak által hiányolt Spa-Francorchamps-i pálya egyesztendőnyi kényszerszünet után viszasorolt a cirkuszi programba, s hírnevéhez méltó "darálóval" fémjelezte újbóli szerepvállalását. A világbajnoki műsor egyik legnehezebb derbijén Räikkönen nem kis meglepetésre legyőzte Michael Schumachert, aki vigaszként a hetedik trófeáját cipelhette a családi vitrinbe.

Keresztrejtvény

(Autó-Motor)