Ajánló - Autó-Motor 2004/21.

2004.10.21. 11:27

Október 20-tól az újságárusoknál.

Forrás: Autó-Motor
Hírek

Extra

PSA Automotive Design Network

4. Intermot München (3. rész)

A motorkerékpáros világ nemrégiben lezajlott újdonságexpóján nem csak a kuncsaftokra váró, szériaérett gépek kellették magukat, a müncheni szakkiállításon a legkülönfélébb tanulmányok és a kisszériás gépek is külön szerephez jutottak. Összeállításunk harmadik fejezetét ennek megfelelően mi sem a hétköznapi masináknak szenteltük.

Menetpróba

Ford Focus és Ford Mondeo Titanium X

BMW M5

Forrás: Autó-Motor
Akár az autók obszcén példájaként is titulálhatnánk a negyedik generációs M5-öst, amely exkluzív stílusjegyeivel és 507 lóerős, V10-es motorjával hihetetlen érzelmeket szabadít fel az emberből. Vezetése kitörölhetetlen emlék...

Teszt

Dacia Logan 1.4 8V MPI

Skoda Octavia 1.4 16V Ambiente

Volkswagen Caddy Life 1.9 PD TDI

Smart ForFour 1.3 Passion

Forrás: Autó-Motor
Igazi trendi autó, amelynek egyedi formavilágát és kiemelkedően jó minőségét borsos áron mérik. A tavasszal debütált ötajtós Smart családtag négy hónapon át vendégeskedett szerkesztőségükben - következzék hát a tapasztalatok összegzése...

Használt autó: Dacia 1300, 1310

Időszerű

Mercedes-Benz A-osztály: bevezetés és kiárusítás

Forrás: Autó-Motor
Az importőr szinte az új modell hazai piaci bevezetével egyidejűleg kezdi kiárusítani a leköszönő A-osztály magyarországi raktárkészletét, vevőcsalogató akcióként pedig speciális finanszírozási kondíciókkal állt elő. Írásunkban a hét esztendeig futott első széria eladásainak eddig ismeretlen részletei is napvilágra kerülnek.

Melléklet

Forrás: Autó-Motor
Téli gumiabroncsok

Ezt írtuk ...50, 40, 30, 20, 10 évvel ezelőtt a téli autózásról

Poszter

BMW M5

Börze

Galéria

Sport Hírek, eredmények

Rali-világbajnokság: Szardínia

Gyorsasági motoros GP: Katar és Sepang

Bár két futam még hátravan az idei sorozatból, a 125-ös géposztályban máris gazdára talált a világbajnoki arany. Az olasz Andrea Dovizioso érett, okos motorozással nyert egérutat a mögötte zajló keresztbeverésből, jövőre pedig már a 250-eseknél igyekszik kamatoztatni tudását.

Formula-1: Japán Nagydíj

Forrás: Autó-Motor
Suzukában a víz volt az úr, a pálya térségét veszélyeztető Ma-On tájfun ugyanis egész egyszerűen elsöpörte a szombati edzésnapot, hogy aztán másnap, már ideális körülmények között egy unalmas derbinek adja át a főszerepet. A BAR-Honda legénysége nagy elszántsággal készült a hazai GP-re, Button harmadik és Sato negyedik pozíciójának pedig meg is lett az eredménye: a "japcsik" csupán karnyújtásnyira vannak a konstruktőri ezüsttől.