November 3-ától az újságárusoknál.

Hírek

Menetpróba

Ferrari F430

Közel ötszáz lóerő tűzvörös tálalásban - ki mástól, mint a sport- és versenyautós műfaj élharcosától, a Ferraritól. A maranellóiak új bázismodellje valódi Formula-1-es technikát adaptál sorozatgyártású autóba.

Porsche Boxster

Erősebb motorokkal és a 911-es márkatestvér arculatát mintázó külsővel lép piacra a Porsche Boxster második generációja, amelynek menetpróbájáról és az ott szerzett benyomásokról Tóth Zoltán Zsolt írása tudósít.

Alfa Romeo 147

Kia Sportage

Csak a típusnév a régi, hiszen a Kia Sportage az elődjéhez képest teljesen új koncepcióval, modern külsővel, valamint versenyképes minőséggel és árral csatlakozik az alsó-középkategóriás hobbiterepjárók divatorientált mezőnyéhez.

Iveco Daily

Teszt

Mercedes-Benz A180 CDI

Megérkezett, s mi máris tesztre fogtuk a stuttgariak kompaktjának új kiadását. A jelenleg 12 különféle változatban kapható A-osztály palettájáról az ötajtós verziót vizsgáltuk, orrában a "középső" dízemotorral.

Citroen C3 SX 1.4 HDi SensoDrive

Opel Meriva 1.7 CDTi Cosmo

Időszerű

Új személygépkocsik értékesítése, 2004. I-III. negyedév

Melléklet

Autók téli felkészítése

Közlekedésbiztonság IX. fejezet

A téli gumiabroncsok fontossága

Börze

Galéria

Poszter: Valentino Rossi

Sport Hírek, eredmények

Autó-Motor - HPI Kupa modellverseny

Rali-ob: Disznókő

Rali-vb: Korzika

Tereprali: világkupa és országos bajnokság

Gyorsasági motoros GP: Phillip Island

Valentino Rossi lehetetlen küldetést teljesítve 1992 után ismét világbajnoki címet szerzett a Yamahának, ami igazán csak akkor tűnik fel dicsfényben, ha tudjuk, hogy a hangvillás gyár versenygépe tavaly még szinte dobogóesélyes sem volt.

Sporttechnika: Yamaha YZR-M1

Formula-1: Brazíl Nagydíj