Egymillió forintos kedvezmény a Mercedesnél

2005.01.28. 15:15

Különleges csomagokkal kedveskedik idén a Mercedes hazai vevőinek. A nemrégiben megújult C-osztály most egy igazi, sportos változattal örvendezteti meg a vásárlókat, az E-osztály mintegy egymillió forint értékben kínál kedvezményes csomagot kedvelőinek, míg az M-osztály a "Final Edition" kivitellel jelentkezik.

Az MB-AUTO Magyarország Kft. 2005. január 17-től december 31-ig kínálja egyedi kivitelű, sportcsomaggal felszerelt C-osztályos autóit. A csomag a 2005. március és december hónap között legyártott teljes típusválasztékot magában foglalja - kivételt képeznek ez alól a 4Matic és az 55AMG típusok -, ára 1 330 000 helyett 255 ezer forint. A "Sport Edition" névvel futó akciós csomag többek között első ülésfűtést, speciális dizájnnal ellátott középkonzolt, módosított műszerfalat, színre fújt külső ajtókilincset, csúszásgátló gumigombokkal bevont acél sportpedálokat, valamint CL 203 Evolution sebességváltót is tartalmaz.

Az E-osztály is egy különlegességgel jelentkezik: az "E-xlusive" modell Avantgarde és Elegance típusok esetén az akciós csomag felár nélkül tartalmazza a metálfényezést, a Parktronic parkolássegítő rendszert, a mobiltelefon előkészítést, valamint az automata váltót. A csomag értéke 1 240 000 forint, Classic line rendelése esetén azonban csak 100 ezer forint felárat kell fizetni érte. Az akció a 2005. március-június hónapokban gyártott autókra érvényes.

A "Final Edition" egy minden igényt kielégítő SUV, az M-osztály szériafelszereltségétől eltérően speciális csomaggal rendelkezik. Ebbe tartozik például a bőrkárpitozás, az alumínium tetőtartó, a krómozott kilincsek, fogantyúk és hűtőrács, az új, ötlyukú könnyűfém keréktárcsák, a sötétített hátsó lámpák, illetve a két, motorházfedélbe épített Powerdome (díszítő elem). A több mint egymillió forint értékű akciós csomag a raktárkészlet erejéig elérhető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK