Ha leesik a hó és csúszik az út, sokan el sem indulnak, veszélyes - igazuk is van. Mások bezzeg örülnek neki, sőt összegyűlnek és élvezkednek egy jót - mint hétvégén a subarusok az Euro-Ringen.

Mit lehet csinálni egy pályával, ha áll rajta a hó és hideg van, de nagyon? Nagyjából semmit - gondolhatnók joggal. Csakhogy nálunk is akadnak jóegynéhányan, akik ezt másképp látják, abszolút másképp. És összejöttek a hétvégén, több mint harmincan, hogy örömautózzanak egyet az örkényi Euro-Ring havas-jeges aszfaltján.

Az Imprezák (GT-k, WRX-ek, STi-k) és a Legacyk, azaz a hátborzongató hangú, turbós boxermotoros és összkerekes csodák mellett volt még persze hasonló tudású Mitsubishi Lancer Evo, Lada VFTS, ésatöbbi. Az eleve nem gyenge, sokkal inkább bivalyerős gyári modelleken túl pedig akár 430 lóerősre tuningolt "szörnyeket" is elhoztak a gazdik. Köztük nem egy versenyző pályáról és raliból.

Forrás: [origo]

Katt a képgalériához!

Turán Frici például nem bírt nem keresztben, nem tőgázon közlekedni Legacyjával, aztán a komoly körök (és persze nem kevés látványos forgás, kicsúszás), valamint az óvatosabb próbálkozások közben a hóból-jégből víz lett, véget ért a móka. Videót is nézhetnek a randiról, de orvosi javaslatra tessék megnézni a Gál Szabolcs 340 lovas Imprezájáról (egy száraz Euro-Ringen) készített korábbi mozit is!

Van még egy remek ajánlatunk: tanuljunk vezetni! És Duen oldalán is találni kiváló fotókat és még videót is egy kis csapatásról a Mátrában...