Megnyitotta kapuit a 75. Nemzetközi Genfi Autószalon. Folyamatosan frissülő összeállításunkban nyomon követheti a legfontosabb premiereket, rengeteg képet, videót is nézhet az újdonságokról.

Európa és talán a világ egyik legrangosabb autós seregszemléje idén ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy Genfben éppen 100 éve rendezték az első autós-motoros kiállítást. A jeles évfordulókat egy gyönyörűen illusztrált emlékkönyvvel és érmesorozatokkal ünnepli a rendező cég, míg a filatelista társadalom egy - a svájci posta által kibocsátott - különleges bélyegsorozatra mozdulhat rá.

A nagyérdemű csütörtökön, azaz március harmadikán (tíz napig) tódulhat be a genfi Palexpo vásárközpont kapuin, hogy megtekinthesse és megtapogathassa az idei év várva várt újdonságait, amelyek között szép számmal találunk amerikai modelleket is, hogy a japán és dél-koreai "dömpingről" már ne is beszéljünk. A kiállítás szervezői idén mintegy 800 ezer látogatóra számítanak, amellyel Genf utolérheti a Detroiti Autószalon méreteit. Íme egy kis ízelítő a legfontosabb újdonságokból, amelyek száma percről percre bővül.