Március 13-14-én harmadik alkalommal várják az autózás szerelmeseit a Főnix Csarnokba, a III. Allianz Hungária Debreceni Autószalonra. Az eddigi kiállítások sem szűkölködtek csemegékben, de az idén megjelenő különlegességek színes kavalkádjához fogható még nem volt hazánkban.

A világ autóiparának színe-java felsorakozik a debreceni Főnix Csarnokban, megcsodálhatóak a motorizáció csúcsát jelentő élő legendák is. A Maserati hazai képviselete rögtön két modellel, egy Coupéval és egy Spyderrel jelentkezik. A Lamborghini és a Pagani Zonda a nagy sikerre való tekintettel ismét tiszteletét teszi. A Harley Davidson 2005-ös modelljei mellett egy minikamion, a Ford 650 Super Crewzer is bedübörög, platóján a Discovery műsorából ismert híres amerikai motorépítő dinasztia, a Teutel család egyetlen, Magyarországra eljutott csodaszép chopperével.

Gyönyörködhetünk még egy döbbenetesen átalakított Opel Speedsterben is. Az idei szalon legnagyobb szenzációja azonban kétségtelenül a Ferrari Enzo lesz, amely Magyarországon először itt látható. És nem csak egy Ferrari lesz a csarnokban, és a LEGO jóvoltából nem csak igazi.

Folyamatos színpadi program, óráról órára más és más produkció szórakoztatja a nagyérdeműt, a gyermekeknek és a játékos kedvű felnőtteknek kiemelt figyelmet szentelve. A kvízjátékon túl a belépőjegyekkel is lehet nyerni, akár egy hétvégi autóhasználatot. Az izgalmasnak ígérkező kiállítás március 13-14-én, vasárnap és hétfőn 9-18 óráig látogatható. További információk az autókról és a rendezvényről a honlapon. Info vonal: 30/983-5340.