Genfi autósmozi II.

2005.03.09. 8:32

Az [origo] autósmozi genfi különkiadásának második részében még több gyönyörű újdonságot és hölgyeményt lehet jól megnézni.

 
Tudjon meg mindent az újdonságokról!
 
Szép fotók Genfből
 
Még több videó

Genfi autósmozi II. - 6:51 p.

Végre megújult a Mazda MX-5 a parádés roadster-kabrió harmadik generációjába már kétliteres, 160 lóerős blokkot is beépítenek. Marad természetesen a hátsókerékhajtás és a kézzel nyitható/csukható ponyvatető.

Bemutatták a nyolcadik típusú Honda Civicet, legalábbis egy több mint sportos tanulmányt. A motorkínálatban szerepelni fog benzin-elektromos üzemű erőforrás, lesz természetes gázzal üzemelő változat is.

Két egyterű-tanulmánnyal is előrukkolt a Mercedes-Benz, a kisebbiket, a Vision B-t az A osztály fölé pozicionálták. A gyár közleménye szerint 90 százalékban ez a végleges szériamodell - az R betűvel jelölt testvérével (és a többi Mercivel) együtt a B-t speciális ezüstszínű fényezéssel is lehet majd rendelni.

Két izgalmas géppel jött ki a Ford: az új Focus izomváltozata, a Team RS friss munkája, az ST öthengeres, 2,5 literes turbómotorral, 220 lóerővel várja szerencsés vásárlóit.

A SAV (Sport Activity Vehicle) egy olyan egyterű-tanulmány, amelyet a Ford a Mondeo és a Galaxy közé tervezett - sportosra, elegánsra és feltétlen sokoldalúra.

Genfi autósmozi II. - 6:51 p.

Hamarost következik a harmadik rész, addig is nézzen még egy kis: