Március második felében nyit az Interwheel, amelyet idén is a Papp László Sportarénában rendeznek. A motoros seregszemlére nem kevesebb, mint 40 darab belépőt sorsolunk ki.

Alig ért véget a Budapest Motor Kiállítás, máris lehet készülni a március 18-tól 20-ig nyitva tartót Interwheelre, amely idén ünnepli 14 éves fennállását. Az idei rendezvényen több mint 80 kiállító várja a nagyérdeműt 5000 négyzetméteres területen délelőtt 10 órától este 6-ig. A kiállított motorok és kiegészítők mellett számos program is színesíti a kiállítást, sőt a belépőjeggyel értékes dolgokat is lehet nyerni.

40 darab belépő vár gazdára

Motorsokkal közösen összesen 40 darab belépőt sorsolunk ki az Interwheel kiállításra, egészen március 20-ig, azaz vasárnapig. A jegyekért mindössze arra a kérdésre kell helyesen válaszolni, hogy ki lesz az Interwheelen a Motorsokk standjának állandó vendége?

1. Maya Gold
2. Bódi Sylvi
3. Juhos Dóra

A helyes választ a jatekmotor@origo.hu e-mail címre várjuk. Némi segítséget a motorsokk.hu hírek rovatában lehet találni. A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.