Autókiállítás volt Debrecenben, kétnapos, a Főnix Csarnokban. Láttunk-hallottunk egy-két csodát - nézzék, füleljenek hát önök is!

Elvinni, elhozni, kiállítani pár olyan újdonságot, mint (csak példaként) a Suzuki Swift, a Mini Cabrio, a 3-as BMW, a Kia Sportage vagy éppen a VW Golf GTI - nem nagy kunszt. Jó dolog, hasznos, látványosnak is mondhatnók akár. Meg egy raliLada, Zengőék Seat pályaversenyautója, egy Evo 8-as Mitsubishi Lancer, vagy egy kis túlzással 10x3x3 méteres kamion minitraktor (Ford 650 Super Crewzer) is érdekes. Meg mindenféle egyedi chopper, dragmotor is megmozgatja a halandó fantáziáját. Miként az autók-motorok körül tüsténkedő szépségek is, azokról a hölgyekről nem is beszélve, akik időről időre fehérnemű-bemutatót tartanak a színpadon. Ahol máskor, közben, folyamatosan programoznak, énekelnek, táncolnak, előadnak.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]

Nagyobb, még több - néha a gyönyörtől homályos - képért tessék kattintani!

És amikor mégsem, akkor valamelyik "sztárvendég" motorja, kipufogója danol, ordít - ha csak másodpercek erejéig is. És akkor elérkeztünk a lényeghez, hiszen olyan igazi különlegességeket, ritkaságokat lehetett a Főnix Csarnokban megszemlélni, mint a honi képviselet jóvoltából kiállított Maserati Spyder és Coupé, vagy a tulajdonos elképesztő garázsából kigurított Ferrari Enzo, F-50, Pagani Zonda, Lamborghini Murciélago. Az Enzót még soha se nem láthattuk idehaza, nem is nagyon találni rá szavakat. Még nehezebb megvenni, cirka 850 ezer eurójába került szerencsés birtokosának. Aki eddig már vagy kettő kilométert ment vele, olyan új még a kicsike. Bezzeg a nem kevésbé mesés F-50-be bárki beleülhetett és fotóztathatta magát - szigorúan csak zokniban, felügyelet mellett, és persze nem ingyen. A furcsamód egyszerre "magamutogató" és háttérben maradni kívánó tulaj szerint "csajozós" Lambo és a brutális Pagani az Enzóhoz hasonlóan pusztán tisztes távolból volt szemügyre vehető.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]

Nagyobb, még több - néha a gyönyörtől homályos - képért tessék kattintani!

De ennyit erről, kedvcsinálónak nézzék meg képeinket és a Debrecenben készített videót, illetve látogassanak el a további kiállításokra, csodálják, figyeljék, hallgassák élőben ezeket a páratlan remekeket! Információ itt.