Az [origo] autósmozi 12. műsorában Opel Vectrát, Audi A4 Avantot és Renault Thaliát tesztelünk, szigorúan turbódízel motorral. Bemutatjuk az új Pagani Zondát és a BMW K 1200 S típusú kétkerekűjét, valamint ellátogatunk az Alföldi Autóshow-ra főleg ferrarizni, hátborzongató kipufogóhangoktól olvadozni.

A teljes mozi - 26:47 p.

Opel Vectránk két szempontból is különleges, hiszen Design Edition ruhában és felszereltséggel, másrészt zseniális, 1.9-es CTDI motorral kényezteti a gazdát. Van szöveg is.

Teszt: Opel Vectra 1.9 CDTI Design Edition - 3:33 p.

Az új A4-es annak is megdobogtatja a szívét, aki eddig nem rajongott az Audikért. A kétezres dízelmotorral és Avantként meg pláne kitűnő autó.

Teszt: Audi A4 Avant 2.0 PD TDI - 7:19 p.

Nem a szépsége miatt szeretjük, annál inkább gazdaságosságáért, és most már erejét is fitogtatja az izmosabbik dízellel fickósan is takarékos Renault Thalia.

Teszt: Renault Thalia 1.5 dCi - 5:34 p.

Még erősebb, még különlegesebb, még jobb, még drágább, még elérhetetlenebb - és még sorolhatnánk a közhelyes tényeket. Pagani Zonda messziről, először.

Bemutató: Pagani Zonda F - 2:34 p.

A film egy részét Budapesten forgatták, kettő darab nem régi BMW motorkerékpár nyergében száguldozik kettő rokonlélek, legalábbis álmában.

Bemutató: BMW K 1200 S - 3:15 p.

Pár érdekesség és szépség mellett igazi ritkaságokra is csorgathatjuk nyálunkat az Alföldi Autóshow-n (Ferrari Enzo, F-50, Lamborghini Murciélago, Maserati Spyder és Coupé), valamint ha csak pár másodperc erejéig is, de keressük az év (kipufogó)hangját. És Pagani Zonda közelről, másodszor. Van szöveg is.

Debreceni autószalon - 4:21 p.

A teljes mozi - 26:47 p.