Baumgartner nem kell a BAR-nak

2005.04.08. 10:22

A Baumgartner Team március végi közleménye szerint az első magyar Forma-1-es pilóta a BAR-Hondával tárgyal. A brackleyi istálló ezzel szemben közleményben tudatta, hogy szó sincs egyeztetésről.

Március 25-én küldtük el kérdésünket a BAR-Hondának Baumgartner Zsolt szerződtetésére vonatkozólag, egészen április 6-ig azonban semmilyen visszajelzés nem érkezett Brackleyből. Szerdán megtört a jég, Emma Bearpark kommunikációs igazgató végre válaszra méltatott minket, s egy sorban tudatta a BAR állásfoglalását a helyzetről.

E szerint a csapat "semmiféle tárgyalást nem folytatott Baumgartner Zsolttal egy esetleges tesztpilótai szerepről", ami persze lehet szokásos ködösítés is. A kommunikációs igazgató rövid levele mindenesetre egybevág Tracy Novak szóvivő a Nemzeti Sport pénteki számában megjelent nyilatkozatával, amely szerint a magyar pilóta leigazolása nem szerepel a BAR terveiben.

Baumgartner Zsolt a sportnapilapnak nem kívánta kommentálni a hírt, ami Forma-1-es karrierje végét jelentheti. Marad számára a tengerentúli Champ Car-sorozat, mint lehetőség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK