Remek kis meccset rendeztek a kollégák az Euro-Ringen: két fittügynök tesztelt két kis piros, egyszerre hasonló és merőben más autót. Nézzék csak, mire ment Pessuth Rita és Illés Gabriella az ezeröcsi Suzuki Swifttel, illetve a már-már versenygép, kompresszoros Mini Copper S-sel!

Szívómotor, 1500 köbcenti, 102 lóerő: az új Suzuki Swift. Kompresszoros, 1600-as erőforrás, tekintélyes, 170-es ménes: Mini Cooper S. Hogy mind a kettő piros, az egy dolog, a legfrissebb esztergomi atlétáról, főleg szemből azonban ugye majd' mindenkinek a Mini jut eszébe...

Mindenesetre Kőváry és Nagy kollégák az örkényi Euro-Ringre csábítottak két szép hölgyet, két fittügynököt, hogy ugyan keljenek már egy kis versenyre, ugyanakkor teszteljék a Swiftet és a Cooper S-t.

Fortuna asszonyság aztán Pessuth Rita markába a Suzuki, Illés Gabiéba a Mini kulcsát nyomta - először egyedül bizonyítottak, majd a mostanság a Renault Clio Kupában vitézkedő Kőváry Barna hathatós közreműködésével, navigálásával harcoltak egymás, az óra és az elemek ellen.

Szerencsére igen barátságos volt a meccs, senkinek és semminek nem lett baja, na de hogy ki nyert, ki az első, kinek miről mi a véleménye? Tessék:

Autósmozi: Suzuki Swift vs. Mini Cooper S - 13:44 p.