Magyarország legnagyobb motorimportőre egy motoros napot rendez május 21-én a Hungaroringen. Az esemény érdekessége, hogy nem csupán a benzigőzzel beoltott apukákra gondoltak, hanem a család többi tagjára is, így lelkiismeret-furdalás nélkül lehet majd kipróbálni a legújabb modelleket.

A Suzuki hétvégi rendezvényén bárki kipróbálhatja majd a márka legújabb modelljeit, ráadásul mindezt biztonságos keretek között a mogyoródi pálya kanyarjai között. A tesztcsoportok mellett folyamatosan indulnak majd pályaversenyek is, ugyanis ezen a napon zavarják le az SV és GSX-R Club versenyeit is.

Miközben a pályán teljes gőzzel zajlik majd a motorozás az összes családtag találhat majd magának testhezálló szórakozást. A rendezvény három helyszínen zajlik majd: az SV faluban található kemping szabadtéri sörözői és büféi igazi fesztiválhangulatot ígérnek. Ezen a helyszínen lehet gokartozni is. A színpadi hangulatért az Irígy Hónaljmirigy, a United, a Crystal, Marót Viki és a Novakultúr zenekar, és végül de nem utolsó sorban Zsola és a vad orchideák felelnek majd.