Május utolsó hétvégéjén, a WestEnd City Center parkolóházának tetőteraszán a Volvo Autó Hungária használtautó-börzét rendez.

A tavaly októberben először szervezett használtautó-börzére a rossz idő ellenére is nagyon sokan látogattak el és számos szerződés is köttetett. Ezért döntött úgy a Volvo Autó Hungária használtautó-üzletága, hogy ezentúl évente kétszer, tavasszal és ősszel is megrendezi a Quality 1 használtautó-börzét.

A május 28-án és 29-én szervezett vásáron kizárólag olyan Volvo modellek vehetnek részt, amelyek a Volvo szigorú előírásai szerint átvizsgált, műszakilag első osztályú autók, maximum 7 évesek, nem több mint 150.000 kilométert futottak, és végigkövethető tulajdonos- és szerviz-igazolással rendelkeznek.

A kiállított Volvo modellek jelentős része fiatal, kevesett futott, kiállítási és bemutató autó, de beszámított és bérautók is lesznek a kínálatban.

A teljes kínálat jelentős része, mintegy 55 db autó tekintélyes (5-15 %-os) kedvezménnyel, kedvező finanszínorási ajánlatokkal várja az érdeklődőket, és lehetőség van autóbeszámításra is.

A Quality1 modellt vásárlók az autó mellé 7 napos cseregaranciát, 1 éves mobilgaranciát és 1 éves műszaki garanciát is kapnak.