Juci, az Anima Sound System exénekesnője, igazi bestia. Cserfes, szétszórt, hosszú szempillái alól néz az emberre kávébarna szemeivel, állandóan mosolyog és, képtelen nyugton ülni egy helyben. Jelenleg a Magyar Televízió Kultúrház című műsorában bontogatja szárnyait, mint műsorvezető.

- Muszáj megkérdeznem valamit. Tudom, hogy nem kellemes az emlék, de mi történt az Anima Sound Systemmel? Annyi pletykát hallott már az ember! Miért váltál ki a csapatból? - kérdezem Németh Jucit.
- Nos, igen. Valóban igazad van, elég sok pletyka látott napvilágot anno. Például, hogy kirúgtak a zenekarból, nem lehetett velem emberileg kijönni, meg hasonlókat. Ezennel szeretném tisztázni a dolgot. Én léptem ki, nem rúgott ki senki! Sajnos emberileg támadt nézeteltérésem az egyik taggal, és a kettőnk problémája megmérgezte az egész zenekari belsőt. Sajnos, nem láttam más megoldást, minthogy új utat keressek magamnak.

- Akkor hagyjuk a múltat.
- Rendben - mosolyog.

- Mit csinálsz mostanában? Mivel kötöd le a szabadidődet?
- Egy hónappal a kilépésem után megkeresett egy barátom, hogy a Magyar Televízióban műsorvezetőt keresnek. El is mentem a castingra, és beválogattak. De úgy, hogy én még életemben nem tudtam két mondatot úgy összerakni, hogy az értelmesnek is tűnjön. Az Animában is mindig ezen röhögtek a többiek.

- Már megint Anima! Nem tudsz elszakadni tőlük?
- Miért is? Ja! Hogy megint említettem. Nézd, kicsit olyan ez, mint egy szakítás. Minél többet beszélsz róla, annál kevésbé fáj. De az Anima többet jelentett nekem egy szerelemnél. Az életem volt, nagyon sokat jelentett nekem, és ez mind kártyavárként omlott össze. Na, mindegy. Szóval beválasztottak műsorvezetőnek, és bedobtak a mélyvízbe. Komoly, felelősségteljes embert kíván, sokszor izgulok a műsor alatt - nevet.

- Megszeretted a műfajt?
- Mármint micsodát?

- A riporterkedést.
- Óh, igen! Izgalmas meló, annyi szent! Fantasztikus emberekkel vagyok körülvéve, kedvesek és segítőkészek a kollégáim. Kicsit ugyan  még furcsa, de legalább egészen mást csinálok, mint korábban.