Az Észak-Amerikai Porsche Club ötvenedik évfordulójának tiszteletére a Porsche exkluzív különkiadást készített az új 911-esből.

A Porsche mindössze ötven darabot készített a spéci 911-esből, amelyet kizárólag az amerikai Porsche-klubtagok vásárolhatnak meg. (Kivéve, ha augusztus 15-ig nem fogy el a "készlet", a maradékhoz ezen időpont után civilek is hozzájuthatnak.) Az exkluzív kiadás külseje, középkonzolja és sportüléseinek hátsó támlája a különleges Azzuro California színben pompázik, de jár hozzá sportkormánykerék, 19"-os, sokküllős alufelni, és sportkipufogó is.


Különlegesség a sebességmérő újradizájnolt számlapja és a sebességváltó-kar új markolata, a tulajdonosok azonban minden bizonnyal az átalakított motorvezérlést fogják különösen értékelni. A bevatkozással a szériamodell 3,8 literes boxerjének 355 lóerejéhez 26-ot lehetett hozzácsapni (381), a maximális nyomaték 400-ról 415 Nm-re nőtt. A klub-911-es 4,4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, a vége 299 km/h.


A különkiadás ára pontosan 99 911 dollár, ami 20 811 dolláros többletet jelent az alapmodellhez képest. Ezért cserébe a vásárlók emléklapot kapnak új szerzeményük sorozatszámával.