Nemcsak a márkakupások versengtek a szezon V-VI. futamán Kiskunlacházán, az eredmények után íme egy-egy szösszenet és egy rakás nyilatkozat.

Hősünk mit sem sejtve, békésen sétálgatott a kellemes napsütésben, amikor hirtelen néhányan galádul, hátulról megtámadták. Az eredmény: egy pezsgőtől teljesen elázó versenyző, és egy örömittas csapat. "Életem legnagyobb élménye volt ez a hétvége" - mondta boldogan az A csoportban mindkét kiskunlacházi futamot megnyerő Bertalan Miklós (a versenyző).

A sokszoros gyorsasági bajnok, most raliban utazó Turán Frici (az egyik galád támadó) csapata erre a hétvégére a Clióban már tapasztalatokat szerzett Bertalan rendelkezésére bocsátotta a Mitsubishit. "Előrehozott születésnapi ajándéknak szántam saját magamnak ezt a lehetőséget" - folytatta Miki -, októberben leszek ugyanis harminc. Hogy ilyen jól sikerült, szombaton abszolút legjobb időt mentem, engem is meglepett, bár őszintén szólva, titkon reménykedtem egy sikeres szereplésben."

A csapatfőnök, Frici is elégedett volt új versenyzőjével, és nem zárkózott el egy esetleges folytatástól sem. Persze ez is, mint sok minden az autósportban, elsősorban a szponzoroktól függ!