A Frankfurti Autószalon legfontosabb újdonságai

2005.09.06. 7:59

Minthogy a Párizsi és Frankfurti Autószalont felváltva rendezik, s tavaly a francia fővárosban gyűltek össze az autógyártók, idén a németországi kiállítás lesz a szakma legfontosabb rendezvénye. A nagyközönség számára szeptember 17-én nyílnak meg a kapuk, de az első sajtónappal már 12-én elkezdődik a program. Képek, infók, minden a Frankfurti Autószalonról.

Képgaléria:
A Frankfurti Autószalon újdonságai 1.
A Frankfurti Autószalon újdonságai 2.

A 2005-ös, összességében 61. Frankfurti Autószalonra 44 országból kb. ezer kiállító érkezik, s az érdeklődők több mint száz világpremiert csodálhatnak meg. A német autógyártók különösen rákészültek a kiállításra, csak részükről 77 újdonság lesz látható.

Frankfurtban gyakorlatilag mindent kiállítanak, amiről mostanság csak hallani lehetett, mondjuk már hónapok óta a frankfurti újdonságokkal vannak tele a hírportálok és az autós lapok. Alfától Volvóig szinte mindenki készült valamivel, felsorolni is hosszú lenne, mivel lesznek tele a standok. Cikkünk második oldalán ABC-sorrendben összegyűjtöttük a legfontosabb premiereket, a kiállításig a lista még bővülhet.


Nagy durranásból különben nem lesz hiány: biztosan sokan tolonganak majd a Fiat és a Honda standja körül, előbbi az új Puntót, míg utóbbi az átrajzolt Civicet mutatja be. Az Audi a hobbiterepjáró Q7-tel robbant, de a Renault is kiállítja az új Cliót, amelyet az európai sajtónak már bemutatott. Bemutatkozik az új Mercedes S osztály, lehull a lepel a ráncfelvarrt Kia Magentisről, de még a Maserati is bemutat két új Quattroporte-változatot, s tanulmány is lesz bőven.

Tallózzon régebbi cikkeink között, kattintgassa az újdonságokat tartalmazó képgalériákat, tudjon meg mindent!

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK