Új Fiat Idea és Panda Frankfurtban

A Fiat az új Punto mellett két további újdonságot is bemutat a Frankfurti Autószalonon: az itthon még mindig nem forgalmazott Idea ráncfelvarrt változatát, illetve a kis, 1,3-as Multijettel szerelt Panda összkerekes verzióját.

A kompakt egyterűn minimális változtatásokat eszközölt csak a Fiat, a hűtőrács ezüstösítésével, a lámpabura cseréjével, valamint két, a "szemek" alá szerelt színrefújt "ütközővel" kicsit átalakította az orrot, a hátsó lámpák közepét pedig krómozottra cserélte. A modell négy új színben rendelhető, ezekkel ezentúl az oldalsó díszcsíkokat, és a kilincseket is lefújják.


Az új Ideában belül is több a króm, a légbeömlőket, illetve egyéb más elemeket díszítettek a csillogó fémmel. Újdonság, hogy a kárpitok is új színben tündökölnek.

Technikailag az Idea nem sokat változott: a motorpaletta év végén kiegészül az 1,3-as Multijet dízel 90 lóerős változatával, ez csakúgy, mint 70 lovas testvére, manuális és automata váltóval is rendelhető. Érkezik a Grande Punto 77 lóerős, 1,4-es benzinese is.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK