Valentino Rossi Talmácsinak ad igazat

2005.10.05. 14:27

Stefano Favaro, Talmácsi Gábor menedzsere nagy elégtétellel nyugtázta a hírt, hogy Valentino Rossi, a motorsport jelenlegi legnagyobb csillaga is a magyar versenyzőnek adott igazat.

"Nagyon jólesett a dolog. Jól ismerem Valentinót, egyéniség, rendkívüli sportember, ő mást nem is mondhatott volna" - mondta a távirati irodának Favaro. "Az igazi sportolók ezt a helytállást egészen másképp értékelik. Ami pedig az esetleges szerződésbontásról szóló híreszteléseket illeti, kijelenthetem: hivatalosan senki sem értesített bennünket ilyesmiről. Mi semmiképpen sem akarjuk törésre vinni a dolgot, de amennyiben a KTM mégis szakítana, lesz más lehetőség számunkra."

A menedzser elmondta, hogy Harald Bartol csapatfőnök jelenleg Ázsiában nyaral és jövő csütörtökön találkozik majd vele, hogy egyeztessenek a jövőről. "Gábor most Hongkongban van és nagyon bizakodik, hogy a hátralévő futamokon is sikeres lesz. Remélem, a következő viadalon ugyanolyan kiváló technikával versenyezhet, hogy küzdhessen a világbajnoki címért és ha úgy adódik, segíthessen Kalliónak."

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK