Az igazi Suzuki Swift Sportra ugyan még várni kell néhány hónapot, ám aki már most meg szeretné kicsit vadítani "mezei" Swiftjének külsejét, az két gyári csomag segítségével megteheti.

A Suzuki Concept S néven piacra dobott egy design-csomagot az új Swiftekhez, amellyel némileg egyedibbé lehet varázsolni az egyre nagyobb darabszámban felbukkanó kisautók külsejét. A teljes készlet hat tételből áll - első-alsó spoiler, hűtőmaszk, küszöbspoiler, hátsó-alsó spoiler, 4 db felni, tetőspoiler - ám az egyes elemek külön-külön is megvásárolhatóak. A csomag ára 312 500 forint, amihez még hozzá kell számolni a felszerelés, és az igény szerinti fényezés mintegy 100 ezer forintos költségét is.

Forrás: Magyar Suzuki Rt.Forrás: Magyar Suzuki Rt.
A Swiftekhez létezik egy némileg vadabb külsejű "normál spoilergarnitúra" is, amely egy első, egy hátsó és egy küszöbszpoilerből áll, ám ezeket is meg lehet vásárolni darabonként. Várnia kell viszont annak, aki a sportos megjelenés mögött valódi tartalmat is szeretne, ugyanis az 1,6-os motorral szerelt Swift Sport - amit a Budapesti Autószalonon is kiállítottak - csak a következő év elején érkezik.

Forrás: Magyar Suzuki Rt.

Forrás: Magyar Suzuki Rt.

 Fórumok:   Suzukisok ide!   > Új Suzuki Swift