Luxusautókat állítanak ki június 3-5. között Szegeden, a Mars téren.

Al Roudhan Bader, a kiállítás megálmodója, akinek nyolc saját tulajdonú luxusautója is a show látványossága, elmondta: az érdeklődők több mint ötven járművet nézhetnek meg a hét végén.
   
A meseautókba be is ülhetnek a látogatók, sőt a tulajdonosok azt is megengedik, hogy a ritka pillanatokat megörökítsék. A valósághű élmény kedvéért az autókat félóránként beindítják, így a nyitott motorháztető nyújtotta látvány mellett a hanghatás is emeli a rendezvény hangulatát. Az óvatlan mozdulatokkal azonban nem árt vigyázni: a kiállított luxusautók ára több tíz millió forintra rúg, lesz olyan is, amelynek csak a színe kétmillió forintba került.
   
A kiállítás egyik látványossága egy olyan luxuscsoda, amelyből a világon összesen 400 darab létezik. Ebből egyet II. János Pál pápának ajándékoztak, majd halála után elárvereztek. Ezen a járműn, amely jelenleg egy amerikai gyűjtő tulajdonában van, több híres ember, köztük a Forma-1-es autóversenyző, Michael Schumacher aláírása is szerepel. 
   
A show keretében veterán és tuning autókat is kiállítanak és jelen lesznek a márkakereskedők is. Nem is oly régen Budapesten, a Hungexpón tartottak hasonló rendezvényt, szintén Bader úr jóvoltából, tengernyi képünket itt nézegetheti végig.