Autósmozi: Tanuljunk vezetni! 5.

2006.07.10. 9:53

Vezetéstechnikai sorozatunk egy kis (hosszabb) szünet után visszatért. Annyi mindenről beszéltünk már, az alapokkal viszont még nem foglalkoztunk. Pótoljuk - jobb a biztonság.

Sablonosnak tűnhet a téma, foglalkoztak már vele sokan, sokat. Mégis arra kérjük a tisztelt olvasót/nézőt, szánjon néhány percet önmaga és környezete biztonságára! Mert ugye ön szerint sem tudunk vezetni? Mit gondol akkor, amikor azt látja, hogy valaki félig hanyatt, félig oldalra dőlve, olyan lazán fogja a kormányt, hogy szinte nem is fogja?

Autósmozi: Tanuljunk vezetni! 5. - 9:21 p.

Ön becsatolja az övet? Biztos? Mindig? Hogy légzsákos az autója? Ön szerint ez elég? Tudja, mit művel a légzsák öv nélkül? Ne tudja meg. Azt se, milyen sérülést szenvedhet a helytelenül beállított fejtámla miatt. És könyörgünk, üljön rendesen! Érje el azt a kormányt, érje el azokat a pedálokat, és két kézzel, és ne csak lábujjheggyel! Legyen szíves, mindannyiunk érdekében, köszönjük. Nézze meg videónkat! Írjon nekünk, véleményezzen, tanuljunk közösen - itt minden vezetéstechnikai anyagunkat megtalálja.

Kurzusok augusztus 31-ig magánszemélyeknek 40%-kal olcsóbban

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK