Fotók a magyar Lancer WRC-ről

2006.07.19. 17:04

Július 20. és 22. között rendezik Veszprém környékén a honi ralibajnokság soros, ötödik, murvás futamát. Az esemény szenzációja a Spitzmüllerék révén minálunk most debütáló, 2005-ös fejlesztésű, gyári Mitsubishi Lancer WRC. Már tesztelték - nézzen róla sok szép fotót!

Ingyenesen letölthető itiner a Veszprém-ralira

A magyar ralibajnokság eddig is különleges volt amiatt, hogy a vébén kívül kevés olyan nemzeti pontvadászat van, ahol ennyi WRC meccselne. Idén ráadásul egészen különleges topautók is rendre rajthoz állnak: Janikáék Peugeot 307-est, Turiék Skoda Fabiát, Benikék "nagyszárnyas" Ford Focust hajtanak.

A hétvégi Veszprém-ralin pedig itthon először Mitsubishi Lancer WRC-t is csodálhatunk - ilyen gép bizony alig-alig látható bolygószerte. És akik a tavalyi fejlesztésű, gyári háromgyémántosban ülnek: Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós. Az N-es bajnoki címei után a 2005-ös évadban már Toyota Corolla WRC-vel abszolút bronzérmes, idén előbb 206-os Peugeot-val, majd egy szintén nem friss Ford Focusszal próbálkozó Spici már tesztelte is a naná, hogy piros Mitsut - nézzen róla sok szép DuEn-fotót!

Forrás: Duen

DuEn-fotók a Lancer-tesztről

A Mitsubishi egyébként idén nem ralizik gyárilag a vébén. Privát autóval bezzeg a svéd Carlsson harmadik lett hazája csupahó-versenyén. Az olasz Galli meg negyedik. A PCWRC-ben, az N-eseknél "természetesen" dúl a Subaru-Mitsubishi csata WRX-ekkel és Evókkal, utcán meg itt az Evolution IX, a világ egyik legjobb kocsija.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK