Párizsban debütál a Suzuki Swift Sport

Japánban már kapható, Európában viszont csak a szeptemberi Párizsi Autószalonon mutatkozik be a sportos Suzuki Swift.

A Suzuki hazai pályán már majd' egy éve árulja a Swift Sportot, Európában viszont csak a szeptemberi Párizsi Autószalonon mutatja be. A japán autógyár a bejelentéssel egy időben egy képet is nyilvánosságra hozott a várva várt modellről, amely megerősíti azokat a feltételezéseket, amelyek szerint az öreg kontinensen csak háromajtós változatban lesz elérhető a kis méregzsák.

A Suzuki rendkívül szűkszavú közleménye semmilyen technikai információt nem tartalmazott, minden a francia fővárosban derül majd ki. Az valószínű, hogy sportos kiegészítők tekintetében az európai változat nem sokban különbözik majd a japántól, nagyobb felnik és kerekek, sportos, dupla kipufogós hátsó kötény, küszöbök, ezek mind meglesznek.

Motorfronton viszont elképzelhető némi változás, a Japánban kapható, 125 lóerős 1,6-os erőforrás ugyanis kissé gyengécskének számít az európai mezőnyben. Egyes feltételezések szerint a Suzuki Európában felcsavarja kicsit a teljesítményt, de 150 lóerőnél így sem lesz izmosabb az újdonság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK