Szeptember elseje és harmadika között tartják a Hungaroringen a nemzetközi Alpok-Adria versenysorozat utolsó előtti fordulóját. A régió egyik legrangosabb motoros eseményére két depójegyet sorsolunk ki olvasóink között.

Lassan végéhez közeledik az április végén kezdődött Alpok-Adria versenysorozat, melynek az utolsó előtti állomását a mogyoródi pályán rendezik szeptember első hétvégéjén. Ez az esemény lesz egyben az utolsó fordulója a Magyar Köztársaság Kupának, valamint újabb fordulójához érkezik a Suzuki GSX-R Kupa, továbbá pályára lépnek a III. Dunlop Trophy indulói is.

Az ország egyik legrangosabb motoros versenyének további érdekessége, hogy vasárnap délután ismét (amolyan évadzáró buliként) megtartják a BRO nemzetközi meghívásos 200 mérföldes endurance versenyét.

A péntek reggel rajtoló rendezvényre a belépő ingyenes, ám aki a depóba is be szeretne sétálni, annak érdemes részt vennie a következő játékban, ugyanis a helyes válaszadók között két darab depójegyet sorsolunk ki.

1. Hány fordulós az idei Alpok-Adria sorozat?
2. Mikor és hol tartják az utolsó versenyt?
3. A 200 mérföldes versenyen hány kilométert tesznek meg a versenyzők?

A válaszokat erre az e-mail címre várjuk csütörtök éjfélig, sorsolás péntek reggel. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük, nevüket az [origo] motoros rovatában is közzétesszük.