Autósmozi: Tanuljunk vezetni 6.

2006.10.02. 10:10

Hölgyek: elegük van már a férfitársadalom állandó kritizálásásból? Szeretnék biztonságban tudni magukat, csemetéjüket, a kutyát-macskát, a sminkkészletet? Urak: ugye nyugodtabbak lennének, ha az asszony is olyan kiválóan vezetne, mint önök, mi, a teremtés koronái?

A felderítéstől különleges információkat kaptunk. A műholdképek alapján a Hungaroring területén lévő Allianz Hungária Vezetéstechnikai Centrum területén speciális, kiscsoportos képzés folyik. A résztvevők - sőt még a gyakorlati oktatók is - mind nők. Az újdonság fedőneve: hölgykurzus.

Jogkörömnél fogva azonnal elrendeltem egy szupertitkos akciót azzal az ukázzal, hogy bejusson a támaszpontra, beépüljön a résztvevők közé, majd jelentést tegyen az ott tapasztaltakról. A feladat bonyolultsága miatt a legjobb női ügynökömet vetettem be. Kódneve: T1 - Tünci.

Az első lépések megtételében egy helyi, beépített emberem segített, így hamarosan azt a visszajelzést kaptam, hogy sikerült T1-et felrakni a listára. Innen már gyorsan peregtek az események... Részletes videójelentésünket alább tekinthetik meg!

Autósmozi: Tanuljunk vezetni 6. - 6:28 p.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK