Év Autója: a Grande Punto napja

Már csak négy nap, és megtudjuk, hogy hívják a 2007-es Év Autóját. Szavazásunkon a sorrend nem változott: a fiatosok megijedhettek a fordosoktól, mert jól megtámogatták a Grande Punto harmadik helyét. Már majdnem második. Hol vannak a Peugeot-fanok? Az opelosok?

Vesztett a Civic, a Roomster, a C30, a Corsa és a 207, nyert a C4 Picasso, a Grande Punto és az S-Max. A legtöbbet a Grande Punto javított, közel két százalékot.

Szavazásunk állása 2006. november 9-én, csütörtökön 9:45-kor (10 000 voks):
1. Honda Civic 24,2 %
2. Citroën C4 Picasso 17,7 %
3. Fiat Grande Punto 16,0 %
4. Ford S-Max 11,4 %
5. Skoda Roomster 10,3 %
6. Volvo C30 9,3 %
7. Opel Corsa 7,2 %
8. Peugeot 207 3,9 %

Olvasói hozzászólásokból:

"Roomster, Civic, egyterűek stb., egyik csúnyább, mint a másik. Az AUTÓ formájú autó már nem lesz divat 2007-ben? Az AUTÓ lépcsőshátú és hátsókerék- vagy négykerék-hajtású, NEM? De lehet, hogy velem van a baj, ha már csak ezekre lehet szavazni. A verseny neve inkább ez kellene, hogy legyen: Az év fostalicskája 2007 :-)"

Ön is véleményezne? Ide írjon!

"Szerintem a Skoda egyenesen ronda, a Peugeot 207 nem nagy változáson ment keresztül, a Volvo öreguras. Citroen? Szerintem egy autónak nem csak szépnek, hanem jónak is kellene lenni, sajnos ez igaz az új Civicre is (pedig a régebbi Hondák megbízhatóak voltak). A Corsa nem rossz, de nekem az S-Max jön be igazán. Volt alkalmam kipróbálni is, nagyon tetszik és jó vezetni is, szerintem nagyot alkotott most a Ford."

Még változtathat! Szavazni jobbra, a fórum és a vizsla dobozok közt lehet.

"Én a Volvót támogatom szavazatommal, mert úgy gondolom, hogy nekik sikerült legjobban ötvözni a merész formatervet a saját filozófiájukkal (biztonság, egyszerűség, funkcionalitás, praktikum). Ha ránézek, egy 'új' kifejezés fogalmazódik meg bennem: dögös Volvo. :) Ez eddig nem volt jellemző rájuk. Kiváló belépőmodellt alkottak!"

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK