Egy kínai luxusszálloda nem bízott semmit a véletlenre, 14 darab Rolls-Royce Phantommal várja kényelemre vágyó vendégeit. Az angol szuperlimuzinoknak még a színe is spéci.

A kínaiak mindig meg tudják lepni az embereket. Hol autókat másolnak, hol rekordokat döntögetnek. Ezúttal az utóbbiról van szó, hiszen a Hong Kong-i Peninsula luxushotel minden idők legnagyobb Rolls-Royce flottáját rendelte meg. A 14 darab Phantomot már le is szállította az angol cég, akik a pénzes vásárló kedvéért még számos módosításra is hajlandóak voltak..

Bár már az alapmodell sem kicsi, a megrendelő kedvéért változott a tengelytáv, és egyedi "Peninsula Green" fényezést kapott az autó. Természetesen a belső felszereltség is a vásárló igényeire lett szabva, így az utasok szórakoztatása érdekében 12 collos monitorokat építettek be, természetesen DVD-lejátszóval kombinálva. A hanghatásról egy 15 hangszórós prémium hifi gondoskodik, míg az exkluzív bőr- és faborítás már-már szóra sem érdemes. Az autókat 25 mérnökember egyenként 350 munkaórában készíti el, magától értetődően kézi összeszereléssel.