Sokan szeretik a kombikat, főleg a nagycsaládosok. Ezúttal azonban egy olyan puttonyos jön a piacra, melynek megvásárlását nagyon kevesen engedhetik meg maguknak.

A BMW-fanatikusok örülhetnek, újabb M Motorsport-féle autó gördül ki a gyárból, ezúttal az 5-ös alapjain. Nyugat-Európában nagy divat a kombik használata, sőt egyre nagyobb az igény a nagy teljesítményű, úgynevezett sportkombikra. Ezt a BMW már sokkal korábban felismerte, ezért már a 90-es években is volt M5-ös kombi, azonban most jön az új.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]

Az M5 Touring a hírek szerint 2007 májusában mutatkozik be, akkortól lehet majd kapni a kereskedésekben. Természetesen az M5-ös számtalan díjat nyert V10-es motorját kapja meg, mely 507 LE leadására képes. Ahogy az M5-ben is, az erőforrás egy hétsebességes szekvenciális váltó segítségével hajtja a hátsó kerekeket. Az izomkombi 4,8 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből százra, a végsebessége elektronikusan leszabályozott 250 km/h. Az autó legfőbb különlegessége mégsem ez, hanem 500-tól 1650 literig bővíthető csomagtere.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]