Nyilatkozatok:

Palik László:
"Hiába volt papíron rövid a szakasz, nekem pokoli hosszúnak tűnt. Olyan óvatosan vezettem, amennyire csak lehetett, az sem érdekelt, hogy a kilencvennegyedikek lettünk vasárnap. Nem akartam kockára tenni mindazt, amit az elmúlt több mint két hétben elértünk. Ha azt kérdezi tőlem valaki, hogy mi volt a legrosszabb az idei Dakar-ralin, akkor az utolsó gyorsaságit említeném, de rögtön hozzátenném, hogy a célba érés viszont a legszebb emlékként marad meg bennem."
"Ilyen Dakar-raliról álmodik az ember, egyszer tört el a féltengelyünk, de akkor sem kellett megállni szerelnünk, a sérült autóval simán kijöttünk a szakaszról. Rendre világosban értünk be a táborba, talán, ha egyszer kellett felkapcsolnom a lámpáimat a sötétedés miatt, s egyetlenegy defektet kaptunk. Még nekem is hihetetlenül hangzik... Minden úgy alakult, ahogy elterveztük, s ezért hálával tartozom a csapat tagjainak. A fiúk tökéletesen felkészítették az autót, ennek köszönhető, hogy Gáborral minden nap kialudhattuk magunkat. Szellemileg ugyan iszonyatosan elfáradtunk, de fizikailag bírtuk a tempót, ami a srácok érdeme is. Csodálatos napok vannak mögöttünk, furcsa ilyet mondani a Dakar-rali után, de kifejezetten élveztük a versenyt. Mégis, a legszívesebben már otthon lennénk - sóhajtott nagyot Palik. - Amiért jöttünk, azt elértük, a huszonhetedik pozíció remek eredmény, ám már mindenkinek hiányzik a családja. Úgyhogy, repülünk haza!"

Szalay Balázs:
"Elégedett vagyok, mert a csapatunk száz százalékos volt. Nemcsak mi értünk célba, hanem a csapat Darázsi Zsolt által vezetett versenykamionja is, amely a legjobb eredményt érte el a magyar indulók közül, és Kátai Péter is a mi színeinkben szerezte meg a valaha volt legjobb magyar motoros eredményt. Külön öröm, hogy a MOL által támogatott regionális csapat is sikeres volt: Jaroslav Katrinak kilencedik helye óriási eredmény. Megérdemelte, megdolgozott érte."

"A támogatóink nélkül most nem lennénk itt a célban, köszönjük nekik, hogy bíztak a csapatban, remélem, megszolgáltuk a bizalmukat. Annak tudatában, ami történt a versenyen, abszolút nem lehet panaszom az eredményre, főleg, hogy a motorgondok miatt voltak olyan pillanatai a viadalnak, amikor azt hittem, nem jutunk el Dakarig. De szerencsére itt vagyunk, és ez motivációt jelent az egész csapatnak. Most néhány hét pihenő következik, aztán elkezdjük a felkészülést a következő Dakar rallyra..."