Még itthon be sem mutatkozott a Logan kombi változata, de a hírek máris egy új modellről szólnak. A Logan kisteherautó változata akár még nagy sláger is lehet hazánkban.

A Dacia Logan kombiról még csak annyit tudunk, hogy létezik, és hamarosan jön hazánkba. De most itt egy újabb modell, amelyre számítani lehetett, sőt még nagyon sikeres is lehet a magyar piacon. A Daciával kapcsolatban ugyanis többen fölvetették, hogy kicsit puritán, de mi van, ha mindez teherautóba kerül bele.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]


A Dacia már elkészítette a Logan Van változatát, amely lényegében a kombi kipucolt verziója. A vezetőülés mögött egy külön zárt raktér található, amelyen se üvegek, se kárpit. Majdnem 2 méter hosszú tárgy fér bele, az össztérfogat 2,5 köbméter. Az autó terhelhetősége 800 kg, vagyis városi kisárusszállítónak tökéletes lehet.

A hírek szerint a motorválaszték nem változik, vagyis marad a 1.4-es, vagy 1.6-os benzines, avagy az 1.5-ösdízel. Ez utóbbi nagyon takarékos, tehát igazán jó választás lehet. A magyar ára még nem ismert, de azt tudni lehet, hogy Romániában 6700 euronak megfelelő összegről indul.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]