Szerdán nyílik a Budapest Motor Kiállítás

2007.02.26. 17:24

Február 28-án, azaz szerdán nyitja meg kapuit az év legrangosabb hazai kétkerekű seregszemléje, a Budapest Motor Kiállítás. A legújabb modellek mellett számtalan program és két másik önálló kiállítást is várja a motorok szerelmeseit a Hungexpón.

Akárcsak az előző években, idén is két másik kiállítással egy időben rendezik a kőbányai vásárváros területén a Budapest Motor Kiállítást. A motoros seregszemle mellett helyett kap még a 14. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás és a 12. Nemzetközi sport és életmód kiállítás.

Aki a motorok miatt látogat, az vélhetően nem fog csalódni, ugyanis szinte az összes nagyobb márka felvonultatja legújabb kínálatát, de a kétkerekűek mellett még számos egyéb program is várja a nagyérdeműt: egyebek mellett lesz veteránmotor bemutató, KRESZ vetélkedő és szimulátor, motoros kocsma, streetfighter show valamint tesztmotorozásra is lehetőség nyílik.

A napi belépőjegy ára 1300 forint, míg a kedvezményes (nyugdíjas, diák) jegy 800 forintba kerül. A családi belépőért (amellyel két felnőtt és két gyermek tud bejutni) 2600 forintot kell fizetni. A kiállítás március 4-ig, azaz vasárnapig tart nyitva 10-től délután 18 óráig, azonban az utolsó napon már 17 órakor bezár a rendezvény.

KAPCSOLÓDÓ CIKK